PRIJAVE DRVNIH, KREATIVNIH I KULTURNIH INDUSTRIJA ZA SUDJELOVANJE NA KREATIVNIM KAMPOVIMA

Panonski drvni centar kompetencija do.o. u suradnji sa Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o. partneri na EU projektu Co-Create koji se provodi u 7 država s područja Mediterana. Projekt Co-Create sufinanciran je kroz Interreg MED Programme. Osnova zamisao projekta je podržati procese međusektorske suradnje (cross-fertilization) između klastera tradicionalne industrije (drvni sektor) i kreativnih industrija. Projekt će promovirati suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. 

Zamisao kreativnog kampa i radionica koji se trebaju realizirati u sklopu nabave je da pruže podršku kulturnoj i kreativnoj industriji da sa tvrtkama iz tradicionalne industrije (drvne) razviju nove zajedničke projekte.

Organizacija i održavanje kreativnog kampa i radionica odvijati će se u skladu sa metodologijom koja podupire srednje i male poduzetnike te praktičnu pomoć usmjerenu malim i srednjim poduzetnicima vezanu za pitanja zaštite intelektualnog vlasništva.

Zainteresirane tvrtke (start up, mikro, mala i srednja poduzeća), razvojni timovi i nezavisni profesionalci iz područja drvnog i kreativnog sektora se moraju prijaviti na raspisani natječaj za razvoj projektne ideje.

Provedba kreativnih kampova odvijat će se u razdoblju od 01.03.2018. do 01.05.2018 . godine.

Najboljim sudionicima omogućava se sudjelovanje i prezentiranje pred internacionalnim investitorima na prestižnom svjetskom dizajnerskom događaju Milano Design Week 2018.

Rok za podnošenje prijava traje do 25. veljače 2018. godine. 

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem online obrasca na linku .

Javni poziv i materijale vezane uz Kreativni kamp preuzmite ovdje.

Za više detalja o provedbi Kreativnih kampova pratite nas:

  • 20.02.2018. u emisiji Svakodnevica, Jabuka TV u 20:30 sati
  • 21.02.2018. u emisiji „Zagrebe, dobro jutro“ na Z1 televiziji.
Arrow
Arrow
Slider
20. veljača 2018.