Panonski drvni centar kompetencija Virovitičko-podravske županije postao je dio jedinstvene mreže poduzetničkih potpornih institucija „BOND“-faza 2

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“ (BOND 2).

Između 39 klasificiranih potpornih institucija prema kriteriju izvrsnosti Panonski drvni centar kompetencija Virovitičko-podravske županije se plasirao na visoko 6. mjesto po ostvarenim bodovima po prijavi na natječaj.

Sudjelovanjem na projektu, Panonski drvni centar kompetencija povećat će svoja znanja i sposobnosti u pružanju visokokvalitetnih usluga koje nudi poduzetnicima na području cijele Republike Hrvatske. Zahvaljujući članstvu u navedenoj mreži, pruža se mogućnost u još većem obujmu provoditi aktivnosti projektne administracije i administracije EU projekata, računovodstvenog i poreznog savjetovanja, poslovnog planiranja, osnivanja tvrtke, savjetovanja o izvorima financiranja i dr.

Ovim Pozivom se unaprjeđuje Mreža BOND koja jamči profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima u svim fazama razvoja i svim segmentima poslovanja. Također, doprinosi se povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama RH. Odluku i rang liste možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

11. studeni 2020.